İzmir Karşıyaka ikinci el eşya 0 555 050 2722

İzmir Karşıyaka ilçesi eski adı ile Cordelio, okunuşu ile Kordelya İzmir’in incisi olarak anılmakta ve Türkiye’nin en medeni semti olarak kabul edilmekte. Son yıllarda yoğun göç alması nedeni ile yapılanma çok olsa da “İzmir’in incisi” denebilecek güzelliğe hala sahiptir.

Karşıyaka’nın Cordelio ismini,  3. haçlı seferlerinde Aslan Yürekli Richard’ın ordularının İzmir Karşıyaka’da konaklamasından alır. “Cordelio” ismi “Coeur de Lion” dan gelir.
500 bin insana yakın insanın yaşadığı İzmir Karşıyaka’da ikinci el eşya alım satım sektörü alınan göç ile birlikte oldukça hareketli zamanlar geçirmekte.

İzmir Karşıyaka İkinci El Eşya Spot olarak biz eşyalarınızı değerinde alıyor ve satıyoruz.

İzmir Karşıyaka’nın ilçe konumuna gelmesi 1954 senesinde olmuştur. Yakın tarihe baktığımızda Karşıyaka birinci dünya savaşı sonrası 1919 le 1922 tarihleri arasında yunan işgaline maruz kalmış, Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde alınan Kurtuluş savaşı sonrası Türk halkının yaşadığı bir yer haline gelmiştir.

Yıl 2018 itibari ile 400 bini aşan nüfusu ile İzmir’in en hareketli semtlerinden biri durumundadır.
İzmir Karşıyaka’da Spot eşya ve ikinci el eşya konularında  hizmeti biz veriyoruz ve bir telefon kadar yakınız. 0 555 050 2722